telefon: 041 526 831         email:info@okviri.si        naslov: Rocenska ul. 35, Tacen pri Ljubljani

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Okvirjali smo za organizacije, sodelovali smo pri opremljanju hotelov, pri postavitvi razstav, okvirjali smo za posameznike. Naše stranke so naša najboljša referenca.


• Rudi Španzel, slikar
• Biljana Unkovska, slikarka
• Aleksij Kobal, slikar
• Tatjana Pregel, likovna kritičarka
• Mirko Juteršek, likovni kritičar
• Janja Merše, arhitekt za notranjo opremo


Marko Žagar, lastnik galerije ARS Fra-Ma, Ljubljana

"Naša galerija okvirja vse umetniške slike pri podjetju OKVIRI TROŠT že več kot 10 let. To podjetje nam je priporočil gospod Franc Šimovec st., ki se je ukvarjal z okvirjanjem slik več kot 50 let. Z njihovimi storitvami smo izredno zadovoljni, tako zaradi kakovostnih okvirov, dobavnih rokov kakor zaradi konkurenčnih cen, predvsem pa jim zaupamo. Zato sodelujemo z njimi in nas druga konkurenčna podjetja niti ne zanimajo."


Sabina Obolnar, kolumnistka in odgovorna urednica revije ONA

"Svoje slike okvirjam pri podjetju OKVIR TROŠT že dolga leta. Zakaj? Zato, ker je okvirjanje slik zelo pomembno in lahko vsebino nadgradi ali uniči. Njim zaupam in vem, da bo delo vedno opravljeno kakovostno in predvsem, da mi bodo priporočili najboljši možen okvir. V preteklosti ko sem okvirjanje slik zaupala drugim podjetjem, se mi je nekajkrat pripetilo, da sem bila z delom zelo nezadovoljna, zato sem bila primorana sliko preokviriti. Podjetje OKVIRI TROŠT mi je priporočila akademska slikarka Biljana Umkovska in če so za njo najboljši, potem zagotovo ne bom imela nobenih skrbi več. Seveda je pomembna tudi primerna cena, preprost dostop z avtomobilom in hitrost opravljenih storitev"


akad. slik. Arjan Pregl, mag. um.

"Z veseljem odnesem v okvirjanje kakšno svojo sliko, risbo ali grafiko k Zoranu ali Matiji Troštu. Tudi priporočil sem ju že marsikomu. Vedno doslej se je namreč izkazalo, da je bil okvir narejen dobro, hitro in po ugodni ceni. In seveda to, da ni bilo nikoli problema s kakšnim posebnim načinom okvirjanja, ki sem si ga včasih zamislil. Zgodilo pa se je tudi že, da sem med dogovarjanjem dobil kozarec dobrega vina ;)"


Danilo Cedilnik, slikar in grafik

"Svoja olja, akvarele in grafike zadnja leta dajem okvirjati Zoranu in Matiji Trošt. Več kot 60 slik sta mi že okvirila in nikoli nisem bil razočaran; vedno zelo zadovoljen. Marsikatero likovno delo je pridobilo na kvaliteti, saj dobro izbran okvir poudari tisto, kar sem želel ustvariti. Tudi staro sliko sta mi profesionalno restavrirala. In zanimivo: na mojih razstavah me ljudje sprašujejo, kam dajem okvirjat slike. Ob ugodnih cenah pa sta mojstra še izjemno prijazna in dober cviček imata :)"


Aleksij Kobal, umetnik http://www.aleksij-kobal.com/

"Seveda sem bil z vašim okvirjanjem vedno izjemno zadovoljen. Priporočam vsem, ki bi radi dober okvir, da se za okvrijanje slik obrnejo na: www.okviri.si."Manja Ščuka Zaplatil, umetnica&slikarka

"Okvir v umetnosti od nekdaj igra tako estetsko kot praktično vlogo. Predstavlja namreč jasno začrtano mejo med osrednjo kompozicijo in okolico umetniškega dela. Definira, dopolnjuje, ločuje, umirja, poživlja in konec koncev tudi ščiti mojstrovino pred morebitnimi poškodbami. Vincent Van Gogh je nekoč v pismu svojemu bratu zapisal, da nobena od njegovih slik ni dokončana, dokler ni uokvirjena.
Več let že okvirjamo slike pri podjetju Okviri.si, njihova vrlina je hitrost in razumevanje za zahtevne naročnike kot sem jaz, ki vedno hočem nekaj posebnega. Gospod Trošt vedno najde kakšen poseben kos lesa s katerim sliko obrobi da dobi svojo končno, novo podobo. V kotu delavnice sem opazila okvirje, ki so čakali na uničenje in dobila idejo, kako reciklirati in iz odpadnega narediti nekaj kar bo pritegnilo poglede opazovalcev. Klic iz njihove delavnice je pomenil nov- star okvir za mojo sliko, ki ga s s posebno servietno tehniko obdelam, da slika v njem ponovno zaživi."

Boris Zaplatil akad. slik.

"Ko sem pred leti preselil atelje in galerijo na Brod pod Šmarno goro, sem v bližini iskal podjetje, ki se ukvarja z okvirjanjem slik. Po priporočilu mizarstva Kampo, sem obiskal gospoda Trošta in naše sodelovanje se je začelo. Zadovoljen sem z izbiro okvirjev in kvaliteto, njihova vrlina pa je hitrost in natančno opravljeno delo, kajti moji kupci imajo najraje kupljeno sliko okvirjeno včeraj."


Suzana Brborović, akad. slik.

"Za svoja najnovejša dela sem potrebovala nekoga, ki bo razumel moje zahteve in želje, saj ni bilo govora o navadnem okvirjanju. Obrnila sem se na okvire Trošt in rezultat je fantastičen. Matija je upošteval vse moje želje in nad rezultatom sem bila navdušena. Najpomembnejše pa se mi zdi to, da je tudi Matija užival pri okvirjanju, saj mi je povedal, da še nikoli ni imel take naloge in da je tudi njemu v izziv ustvariti nekaj novega (kar se seveda vidi na izdelku, ki je zelo profesionalno narejen). Zdaj vem, da sem končno našla pravo delavnico za okvirjanje svojih del ;)"

 

Veseli pa bomo tudi vaših izkušenj, posredovanih na e-naslov:info@okviri.si